torstai 4. maaliskuuta 2010

Kyllä tämä tästä

Kyllä tässä alkaa jo pikku hiljaa usko menemään, kun lunta sataa joka päivä senttitolkulla. Onneksi leutojen kelejen myötä on päässyt vähän heittoa herättelemään ja uusia välineitä kokeilemaan. Tuli sitten kuitenkin ostettua vielä jotain uutta, vaikka itselleni lupailin etten mitään enää osta. Noh tarpeeseen kyllä ostin SA:n Wet Cel IV uppoampparin. Sitä kävin jo testaamassakin ja on kyllä aika räväkkä naru lentämään. Hiihtolomakin olisi ensi viikolla, joten toivotaan lauhaa, ettei tarvitse koko lomaa sisällä kykkiä. Onneksi tähän harrastukseen liittyy myös perhon sidonta, niin ei mene sisällä vietetty aikakaan kokonaan hukkaan.

Scierra Ferox takuu

Kävin muutama kuukausi sitten viemässä Rialinnaan takuuseen aloituspakettini vavan. Eilen sain kuulla ilouutiset, kun Rialinnasta soitettiin. Ei kuulemma Feroxia enää ollut, joten tilalle tuli Scierran Matuka #6 9ft. Mielestäni paljon siistimpi ulko asultaan ja varsinkin kelakiinnike toteutettu paljon paremmin (Ferox meni takuuseen juurikin kelakiinnikkeen takia).


Antron kammosta eroon

Tämä kammo juontaa juurensa 2009 keväälle, kun tekemäni puppelipäät eivät kestäneet kalastusta. Päiden antron venyi ja klimppiintyi aivan totaalisesti, eikä sitä oikein saanut enää muotoonsa. Sen jälkeen jätin puppelipäät kokonaan tekemättä, koska pidin antronia huonona materiaalina. Nyt kuitenkin rohkaisin itseni ja tilasin kanizonkereiden ohella Mistpoolista myös antronia. Yllätyksekseni huomasin, että kyseinen tavara oli todella karheaa ja "harvaa." Ilmeisesti tätäkin materiaalia on eri karheusluokissa, kun omani on pehmeää ja hentoa. Tuosta uudesta antronista teen mielelläni streamereihin päät ja jätän vanhat antronit runkoduppingeiksi, johon ne mielestäni soveltuvat erittäin hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti